Barion Pixel

Workshop jelentkezés

Időpontok:

  • BETELT: December 3. vasárnap 10:00-16:00 Budapest (Frame 4 Studio) Kovászos kenyér és kalács workshop
  • BETELT: December 10. vasárnap 10:00-16:00 Budapest (Borganika) Kovászos kenyér és kalács workshop
  • BETELT: December 17. vasárnap 10:00-16:00 Budapest (Frame 4 Studio) Ünnepi kovászos finomságok workshop

——————————————————————-

Kovászos kenyér és kalács workshop:

Érdekel, hogy mindössze lisztből, vízből és sóból hogy lehet ropogós héjú, illatos, csodaszép kenyeret, kalácsot, kiflit sütni? Érdekel, hogy tudsz a családod asztalára tenni olyan „mindennapit” ami könnyebben emészthető és tápanyagokban sokkal gazdagabb, mint a boltok polcain fellelhető termékek?

Akkor ez a felhívás Neked szól!

A workshopon bevezetlek a kovászolás rejtelmeibe, közösen gyúrunk, hajtogatunk és formázunk, közben pedig megismerheted ennek a csodálatos anyagnak a működését. Megtanuljuk, hogyan kell kovászt készíteni, hogyan kell életben tartani, milyen liszteket válassz, és hogyan süsd meg.

Így minden tudás birtokában leszel ahhoz, hogy innentől gyönyörű, és isteni finom, élesztőtől mentes péksütiket tegyél a család asztalára!

Lesz szó kovászról, kovász etetésről, lisztekről, helyes formázásról, bevágásokról, megtanuljuk, mit, miért, és hogyan kell csinálnod!

Amit készítünk/amit hazaviszel:

    • egy álatald formázott/bevágott/sütött kovászos kenyér
    • egy általad formázott/sütött kovászos kalács
    • egy általad dagasztott/hajtogatott, nyersen sütőformába helyezett kenyér, melyet otthon sütsz meg a tanultak alapján
    • kézműves kenyérvágó penge tokkal
    • kis üvegben kovász
    • receptek

A kovászos kenyérnél csak egy jobb dolog létezik: a kovászos péksütik! Elkészítésüket azonban most könnyen elsajátíthatod, és a tanfolyam után egészen biztos, hogy sorra sütöd majd a finomabbnál finomabb péksüteményeket, legyenek azok sósak vagy édesek!

——————————————————————-

Kovászos péksüti workshop:

Amiket készítünk/amiket hazaviszel:

    • kovászos focaccia
    • kovászos ciabatta
    • kovászos kakaós-narancsos kalács
    • receptek
    • kis üvegben kovász

——————————————————————-

Kovászos finomságok cukormentesen workshop:

Tévhit, hogy egy magas minőségű teljes kiőrlésű lisztből, cukormentesen készült kalács vagy kenyér száraz és rossz ízű!

Jól megválasztott alapanyagokkal, megfelelő arányokkal igenis létezik az illatos, pihe-puha és álomfinom kenyér vagy édes péksüti! Így ha bármilyen okból nem fogyaszthatsz fehér lisztből, cukorral készült kenyeret vagy kalácsot, akkor ezt a workshopot Neked találták ki! Gyere el, és süssünk egészségesebben is finom kovászos csodákat!

Amit készítünk/amit hazaviszel:

    • teljes kiőrlésű tönköly kenyér
    • teljes kiőrlésű alakor kenyér
    • teljes kiőrlésű kakaós csiga cukormentesen
    • recepetek
    • kis üvegben kovász

——————————————————————-

Ünnepi kovászos finomságok workshop:

Decemberben a közeledő ünnepek szellemében telik majd a workshop! Megtanuljuk, hogyan készítsük élesztő nélkül édes, foszlós finomságokat! Közben természetesen átveszünk mindent, amik a sikeres kovászoláshoz szükséges! Lesz szó kovászról, kovásznevelésről, lisztekről, formázásról is!

Amit készítünk/amit hazaviszel:

  • kovászos ünnepi fűszeres kalács (csokoládé, narancs)
  • kovászos pikáns diós-szilvás babka
  • kovászos ropogós tonkababos-almás lapocskák
  • a workshopon elkészített finomságok receptjeit
  • kis üvegcsében kovászt

28.990 Ft