Workshop jelentkezés
Érdekel, hogy mindössze lisztből, vízből és sóból hogy lehet ropogós héjú, illatos, csodaszép kenyeret, kalácsot, kiflit sütni? Érdekel, hogy tudsz a családod asztalára tenni olyan „mindennapit” ami könnyebben emészthető és tápanyagokban sokkal gazdagabb, mint a boltok polcain fellelhető termékek?
Akkor ez a felhívás Neked szól!
A workshopon bevezetlek a kovászolás rejtelmeibe, közösen gyúrunk, hajtogatunk és formázunk, közben pedig megismerheted ennek a csodálatos anyagnak a működését. Megtanuljuk, hogyan kell kovászt készíteni, hogyan kell életben tartani, milyen liszteket válassz, és hogyan süsd meg.
Így minden tudás birtokában leszel ahhoz, hogy innentől gyönyörű, és isteni finom, élesztőtől mentes péksütiket tegyél a család asztalára!
Lesz szó kovászról, kovász etetésről, lisztekről, helyes formázásról, bevágásokról, megtanuljuk, mit, miért, és hogyan kell csinálnod!
- A workshop ideje: kb 5,5-6 óra
- A workshop díja: 28.990 Ft
- Dátumok:
- BETELT: BUDAPEST: április 16. (vasárnap) 10:00-16:00 Kovászos kenyér és péksüti workshop
- helyszín: Budapest, Borganika (1072 Akácfa utca 42-48.)
- BUDAPEST: május 7. (vasárnap) 10:00-16:00 Kovászos kenyér és péksüti workshop
- helyszín: Budapest, Borganika (1072 Akácfa utca 42-48.)
- BETELT: BUDAPEST: április 16. (vasárnap) 10:00-16:00 Kovászos kenyér és péksüti workshop
A workshop a Kovász Shop közreműködésével jön létre!
Várunk szeretettel!
28.990 Ft