Győri workshop
A kovászos kenyérnél csak egy jobb dolog létezik: a sós kovászos finomságok! Ezen a workshopon a kenyerek mellett a sós kovászos lepénykenyereké lesz a főszerep, és egészen biztos, hogy innentől kezdve függője leszel azoknak a finomságoknak amit készítünk!
Természetesen lesz szó kovászról, kovász etetésről, lisztekről, helyes formázásról, bevágásokról, megtanuljuk, mit, miért, és hogyan kell csinálnod!
A workshopon átveszünk mindent, ami a sikeres kovászoláshoz elengedhetetlen.
Amit hazaviszel:
- 1 db általad bevágott/kisütött kovászos kenyeret
- 1 db általad begyúrt/hajtogatott nyers kovászos kenyeret sütőformában, amit otthon sütsz meg a tanultak alapján
- 1 db kézműves kenyérvágó pengét tokkal
- kis üvegben kovászt
- a workshopon használt finomságok receptjeit
Ezen kívül készítünk kovászos török húsos lepényt és fokhagymás-zöldfűszeres lepényt is, melyet frissen, közösen fogyasztunk el!
Dátum:
- BETELT: március 11. (szombat) 12:00-18:00 – Kovászos kenyér és sós finomságok workshop
- március 12. (vasárnap) 12:00-18:00 – Kovászos kenyér és sós finomságok workshop
Helyszín: 9021 Győr, Szent István út 8. (aPlacc)
A workshop ideje: kb. 5,5-6 óra
A workshop díja: 28.990 Ft
A workshop a Kovász Shop közreműködésével jön létre!
Várunk szeretettel!