Barion Pixel

Budapesti workshop

Ezen a workshopon a kovászos kenyerek mellett a foszlós kovászos kalácsé lesz a főszerep.

Megtanuljuk azt is, hogy hogyan kell kovászt készíteni, hogyan kell életben tartani, milyen liszteket válassz, és hogyan süsd meg.

Így minden tudás birtokában leszel ahhoz, hogy innentől gyönyörű, és isteni finom, élesztőtől mentes kenyereket tegyél a család asztalára!

Lesz szó kovászról, kovász etetésről, lisztekről, helyes formázásról, bevágásokról, megtanuljuk, mit, miért, és hogyan kell csinálnod!

A workshopon átveszünk mindent, ami a sikeres kovászoláshoz elengedhetetlen.
 
Amit hazaviszel:
  • 1 db általad bevágott/kisütött kovászos kenyeret
  • 1 db általad begyúrt/hajtogatott nyers kovászos kenyeret sütőformában, amit otthon sütsz meg a tanultak alapján
  • 1 db általad formázott/sütött kovászos citrusos fonott kalácsot
  • 1 db kézműves kenyérvágó pengét tokkal
  • kis üvegben kovászt
  • a workshopon használt finomságok receptjeit

Dátumok:

  • Február 12. (vasárnap) 10:00-16:00-Kovászos kenyér és péksüti workshop
  • Február 26. (vasárnap) 10:00-16:00-Kovászos kenyér és péksüti workshop

Helyszín: 1072 Budapest, Akácfa utca 42-48. (Borganika)

A workshop ideje: kb. 5,5-6 óra

A workshop díja: 28.990 Ft

A workshop a Kovász Shop közreműködésével jön létre!

Várunk szeretettel!